Etüt Kayıt ve Ödeme Ekranı

ETÜT SAATLERİMİZ: 16.30  – 18.30

ETÜT BAŞLANGIÇ TARİHİ: 4 Şubat 2019 Pazartesi

ETÜT PROGRAMI UYGULANAN SINIFLAR: Okul öncesi,1,2,3,4 ve 5.sınıflar

ETÜT PROGRAMIMIZIN AMACI: Öğrencilerimizin günlük derslerini pekiştirmelerinin yanı sıra farklı branşlarda etkinliklere katılarak verimli ve keyifli bir ortam geçirmelerini sağlamaktır.

ETÜT PROGRAMI KAYIT TARİHLERİ: 21 Ocak 2019 – 4 Şubat 2019 09:00

ETÜT PROGRAMI İÇERİĞİ

Pekiştirme Çalışmaları: Derslerde işlenmiş konularla ilgili pekiştirme çalışmaları, ödev, serbest çalışma vb. etkinlikler ilgili etüt sorumlusu öğretmenlerin gözetiminde yapılacaktır.

İngilizce – Görsel Sanatlar –Yaratıcı Drama- Kütüphane-Bilişim Teknolojileri- Temel Hareket Eğitimi- Yaratıcı Etkinlikler- Müzik : Etüt çalışmaları öğrencilerimizin yaş ve sınıf düzeyleri ile ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yukarıda belirtilen ders ve etkinlikler kapsamında programlandırılacaktır.

AÇIKLAMALAR

1. Etüt kayıtlarınız dönemlik yapılmaktadır.
  2. Etüt programına kayıtlı öğrencilerimizi velisi dışında etütten alacak kişilere ait kimlik bilgilerinin etüt kayıt formunda doldurulmuş olması, öğrencilerimizin güvenliği açısından önem taşımaktadır. Öğrencilerimizin etütten ailesi dışında biri tarafından alınması durumunda gün içinde ilgili müdür yardımcısının bilgilendirilmesi önemli ve gereklidir.
  3. Etüt bitiş saatinden önce öğrencisini almak isteyen velilerimiz “ilgili nöbetçi müdür yardımcısından izin kağıdı alarak” öğrencilerinin etütten çıkışını sağlayabilirler. Saat 18.35’te velisi tarafından alınmamış öğrenciler güvenlik birimi personelimiz eşliğinde velilerini beklerler. Öğrencilerimizin etüt sonrası ulaşımları aileleri tarafından gerçekleştirilir.
  4. Etüte kalan öğrencilerimiz için akşam öğünü okulumuz tarafından karşılanmaktadır.
  5. Öğrencilerimizin güvenli bir ortamda etüte devam etmeleri için programlama dönem başında planlandığından, ödemelerin raporlanmış sağlık durumu engeli, tayin vb sebepler dışında iadesi yapılamamaktadır.

Etüt Ücreti: 1020 TL / Dönemlik

Etüt kayıtlarımız tamamlanmıştır.